Aantrekkelijk en veilig wonen is belangrijk voor iedereen. Drugshandel en drugsgebruik kan voor overlast en gevaar zorgen. Tijdens een informatiedag over drugsoverlast kreeg de gemeente Eijsden-Margraten veel vragen over meldingsmogelijkheden bij de gemeente. Daarom is er vanaf 1 april 2022 een telefonisch drugsmeldpunt. Naast de bestaande meldmogelijkheden zoals Fixi, Meld Misdaad Anoniem en de politie.

Drugsmeldpunt

Het drugsmeldpunt is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 043  458 8488. Via het keuzemenu wordt u doorverbonden met het meldpunt.

De meldingen worden met de politie besproken. Vervolgens wordt afgesproken wie welke actie onderneemt. Als melder kunt u op de hoogte gehouden worden van de vervolgstappen. Het is ook mogelijk om anoniem een melding te doen. Uw gegevens worden dan niet geregistreerd.

Drugsoverlast? Meld het!

Zo maakt u als inwoner samen met de gemeente uw leefomgeving een stukje veiliger. Een overzicht van de meldingsmogelijkheden leest u op de website van de gemeente Eijsden-Margraten: Melding woon- of leefomgeving doen.

- Advertentie -
Vorig artikelBurgemeester Nicole Ramaekers bedankt inwoners voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen
Volgend artikelGemeente Valkenburg aan de Geul start onderzoek: “Hoe wil jij (later) wonen in onze gemeente?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in