De gemeente Gulpen-Wittem kent een rijk verenigingsleven. Mede dankzij verenigingen bruist het in de gemeente. Want mensen komen in beweging, het samenzijn wordt bevorderd en talent gestimuleerd. Verenigingen geven kleur aan het leven in Gulpen-Wittem. Om dat te stimuleren ondersteunt de gemeente veel verenigingen met een jaarlijkse (basis)subsidie.

Deze regeling wil de gemeente nog beter aanpassen aan wat verenigingen nodig hebben. Verenigingen kunnen daar zelf input voor leveren. Zo is de gemeente bijvoorbeeld benieuwd naar hoe het gaat met uw vereniging, of u tegen bepaalde zaken aanloopt en welke behoefte aan ondersteuning uw vereniging heeft. De uitkomst van de enquête vormt waardevolle input voor de nieuwe regeling waarvan uw vereniging in de toekomst hopelijk goed gebruik kan maken.

Bestuursleden van verenigingen in Gulpen-Wittem hebben per e-mail een oproep ontvangen om deel te nemen aan de enquête. Invullen kan vanaf maandag 27 maart tot en met zondag 9 april. Heeft uw vereniging geen oproep gekregen? Neem dan contact op via subsidies@gulpen-wittem.nl.

- Advertentie -
Vorig artikel“Sportcontrainer” nu te vinden in Margraten
Volgend artikelThema Vastenactie 2023: Mensen onderweg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in