De winterperiode is voorbij, het voorjaar klopt op de deur. Het Gemengd zangkoor St. Gregorius Vijlen kijkt terug op een swingende uitvoering tijdens de viering van het H. Vormsel in januari met aansluitend de Carnavalsmis. Ook hier was door dirigent Jos Beckers weer gekozen voor een passend repertoire met Vielender dialect liedjes, d’r Kölsche Schwung en een medley van de Schintaler. Muziek van allerlei genres, dus.

Eerste Paasdag

Op Eerste Paasdag is het koor present tijdens de plechtige H. Mis om 10.00 uur. Op het repertoire de Missa Brevis van Jos Beckers, en lofzang in het Engels en Duits.

In aansluiting op de H. Mis van 14 april trekken de leden de wandel- en bowlingschoenen aan en wordt de innerlijke mens versterkt met steengrillen.

Voor mei kijken de leden uit naar de H. Mis bij het Mariabeeld aan de rand van het Vijlenerbos. De processie vertrekt om 09.30 uur aan de kerk. Op 11 mei brengt het koor een bezoek aan Zorgcentrum Langedael in Vaals voor het opluisteren van de H. Mis aldaar.

Op 2 juni vindt de Sacramentprocessie plaats, waarbij het koor om 09.00 de H. Mis opluistert en aansluitend deelneemt aan de processie. Deze wordt ontbonden in de Koel, waar de Evenementencommissie zorgdraagt voor een gezellige middag met muziek.

Nieuwe leden welkom

Het koor bestaat uit een gezellige club enthousiaste mensen die wekelijks onder leiding van Jos Beckers repeteren op de dinsdagavond. Gezelligheid, vriendschap en muzikale prestatie staan hoog in het vaandel. Muzikaal is het koor van alle markten thuis. Klassiek, pop, schlager of musical. Dirigent Jos Beckers zoekt steeds nieuwe uitdagingen.

Neem bij belangstelling contact op met voorzitter Ger van Loo, of secretaris Josine Corten of kom vrijblijvend ‘n keertje binnen op de dinsdagavond en doe mee. Het koor repeteert in de BMA aan de Vijlenberg nr. 151 van 19.45 tot 22.00 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 20 april in Gemeenschapshuis: Drie koren present op Lenteconcert in Hulsberg
Volgend artikelElke 3e maandag van de maaand: Gespreksgroep in De Hoeskamer van Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in