De Hoeskamer van Gulpen, één van de initiatieven van de ‘Stichting Leven Naast De Brouwerij’, is een ontmoetingsplek waar u elke maandagmiddag en donderdagmiddag terecht kunt voor een (kaart)spel of een creatieve activiteit, maar ook voor een gezellig praatje.

Gespreksgroep

Sinds kort zijn we een gespreksgroep gestart met als algemeen thema: ‘Ons leven toen en nu’. Elke 3e maandag van de maand komt de gespreksgroep bij elkaar. We nodigen graag alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente uit om aan tafel aan te schuiven en mee te praten. Het thema van de gesprekken wordt in onderling overleg bepaald. We beginnen om 14:00 uur met een kopje koffie of thee in het Gulperhoes, aan de Rosstraat 5 in Gulpen. Kosten: €2,00.

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op maandag 15 april en maandag 17 juni 2024. Opgelet: op 20 mei is De Hoeskamer gesloten i.v.m. Pinsteren), etc. Onderwerpen waarover we bijvoorbeeld kunnen praten zijn: Onze schooltijd; De invloed van de sluiting van de mijnen op mijn leven; De positie van de vrouw en haar mogelijkheden; Gulpenaren van boven en onder de rivieren; Ouder worden, hoe doe ik dat?

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de andere maandag- en donderdagmiddagen tussen 14:00 en 16:30 uur. Loop eens binnen en drink een kopje koffie met ons mee. Maak een mooi schilderij, maak uw handwerk bij ons af, speel samen een (kaart)spel of kom met een eigen idee. Even weg uit huis in contact met anderen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Joke Cox (tel. 06-53971684).

- Advertentie -
Vorig artikelGemengd zangkoor St. Gregorius Vijlen laat van zich horen
Volgend artikelVan 6 t/m 13 april: Goede Doelen Week Margraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in