Op woensdag 16 maart werd het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in de gemeente Valkenburg aan de Geul en het buitengebied. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 1 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Inwoners van Valkenburg aan de Geul die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen daarover een brief.

Vrijdag 18 maart opende wethouder Carlo Vankan samen met Albert Gunsing, projectleider DELTA Fiber Netwerk, het Glasvezel Informatiepunt aan de Sint Pieterstraat 15 in Valkenburg. Inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul en het buitengebied kunnen hier terecht met vragen of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Dit informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wethouder Vankan: “Het leven wordt steeds sneller, denk aan Netflixen, online boodschappen doen, streamen, downloaden. Dat wordt allemaal makkelijker met glasvezel. Daarom vindt de gemeente Valkenburg aan de Geul het heel belangrijk dat alle kernen en elk huis aangesloten kan worden of in ieder geval de mogelijkheid krijgen zich aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, mits er natuurlijk voldoende aanmeldingen zijn”.

- Advertentie -
Vorig artikelLeerlingen OBS Mesch planten eigen bos
Volgend artikelGemeente Valkenurg a/d Geul: Denk mee over speel- en sportplekken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in