Rotary Club Gulpen-Heuvelland  organiseert ook in het winterseizoen 2023/2024 weer het goede doel project Heuvelland Cinema, dit in de vorm van maandelijkse filmvoorstellingen. Op zondag 21 januari 2024 kunt u weer in eigen regio genieten van een fantastische kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de gloednieuwe zaal van het “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

“A Man called Otto”, deze Amerikaanse komedie-dramafilm, is gebaseerd op het beroemde boek “En man som heter Ove” van de Zweedse schrijver Frederik Backman. De film dateert van 2022 en is geregisseerd door Marc Forster, met onder meer Tom en Truman Hanks – Mariana Trevino – Rachel Keller en Manuel Garcia.

Gulper Hoes

Heuvelland Cinema vertoont momenteel haar films in het geheel vernieuwde Gulper Hoes in Gulpen. Deze zaal is zeer modern en zeer ruim en is voorzien van een ultra modern ventilatie- en verwarmingssysteem.  In de directe nabijheid van het Gulper Hoes zijn ruime parkeergelegenheden aanwezig. Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen die door Rotary Club Gulpen-Heuvelland worden ondersteund. De goede doelen zijn: Stichting Wensulance, Buddies NL project en Hart- en vaatonderzoek MUMC.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via de website. Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.

- Advertentie -
Vorig artikelTraditioneel Nieuwjaarsconcert 2024 in Mheer met drie solisten
Volgend artikelOrgelconcert op monumentaal Müllerorgel in Wijlre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in