‘De Huiskamer van Partij’ is in juni, na een periode van verplichte rust, weer van start gegaan.

De Huiskamer is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Elke donderdagmiddag van-af 13.30 uur kan iedereen terecht in Herberg De Remise voor een lekkere kop koffie of thee, een spelletje, een praatje en gezelligheid. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd.

De planning voor het restant van de maand juli ziet er als volgt uit: Op 16 juli: 13.30 uur samenzijn in De Remise en vanaf 14.00 uur jeu-de-boules bij de baan in de van Cosselaerstraat in Partij. Op 23 juli: 13.30 uur samenzijn in De Remise en afsluiting van het eerste gedeelte van het jaar met een speciale voor de Huiskamer gemaakte quiz. Natuurlijk zijn hier weer leuke prijzen te winnen.

Na zomerstop verder op 3 september
In augustus worden geen activiteiten georganiseerd, waarna op 3 september de activiteiten ver-der worden opgepakt. Welke activiteiten en hoe hangt af van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De activiteiten die in de loop van dit jaar zijn uitgevallen worden waar mogelijk ingehaald. Dit betreft o.a. de grotten in Maastricht, een bezoek aan het Roda JC stadion, een excursie naar de L1 studio te Amby-Maastricht, en een workshop Indische keuken.

Kijk voor de actuele stand van zaken en meer informatie op www.partijwittem.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelIllegale varkens weggehaald op perceel in Vaals
Volgend artikelToch Eerste H. Communie in Eys

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in