In de tweede helft van 2023 heeft RKVV Vijlen de jubilarissen 2022 en 2023 gehuldigd. Het aantal jaren lidmaatschap van de jubilarissen varieerde van 25 jaar tot 70 jaar. De jubilarissen 2022 waren: Casper Baumans (oud penningmeester en bestuurslid – 70 jaar lid!), Alice Niks-Kreukniet, Wilhelm Meulenberg, Cerdy Smeets, Mark Kusters en Ivo Deckers (allen 25 jaar lid).

De jubilarissen 2023 waren: Harrie Bergmans (oud voorzitter – 60 jaar lid), Jos Mullenders (50 jaar lid, tevens bestuurslid), verder Heinz Georg en Guido Deliège (beiden 25 jaar lid). Namens alle jubilarissen een woord van dank aan degenen die de receptie en/of de feestavond hebben bijgewoond. Tevens dank voor alle cadeaus en attenties die de jubilarissen hebben mogen ontvangen.

Huldiging door KNVB

Tijdens de jubilarissenavond in december 2023 werd een aantal leden verrast door een bezoek van een vertegenwoordiger van de KNVB. Naast mooie woorden ontvingen de volgende leden ook een onderscheiding van de KNVB: Casper Baumans (50 jaar bestuurslid), Hub Bock (30 jaar bestuurslid), Jos Mullenders (30 jaar bestuurslid). Zij werden allen onderscheiden als “lid van verdienste” van de KNVB.

Gouden KNVB-speld

Paul Brauers ontving de gouden KNVB speld voor het 15 jaar vervullen van de functie van penningmeester van de vereniging. Het bestuur en de leden van RKVV Vijlen bedanken alle jubilarissen en de onderscheiden leden voor hun betrokkenheid bij en hun inzet voor de vereniging.

- Advertentie -
Vorig artikelVermissing 17-jarige Rashad uit Cadier en Keer – Politie roept op tot samenwerking bij het terugvinden
Volgend artikelJaarlijkse Open Dag bij Scholengemeenschap Sophianum in Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in