Op zaterdag 3 februari a.s. nodigt Scholengemeenschap Sophianum te Gulpen belangstellenden uit voor haar jaarlijkse Open Dag. Van 09.30 tot 12.00 uur krijgen kinderen uit groepen zeven en acht van de basisschool, samen met hun ouders, de gelegenheid om de sfeer te proeven en kennis te maken met de diverse onderwijsfaciliteiten en docenten van de school.

Het Sophianum, dat een breed scala aan onderwijsniveaus aanbiedt, waaronder vmbo-mix, mavo-xl, havo en gymnasium, belooft een boeiende dag vol ontdekkingen. Bezoekers kunnen niet alleen de verschillende afdelingen verkennen, maar ook in gesprek gaan met ervaren docenten om een beter inzicht te krijgen in het onderwijsaanbod en de pedagogische aanpak van de school.

Volgens gegevens van de website scholenopdekaart.nl telde de onderwijsinstelling in het schooljaar 2023-2024 een totaal van 1357 leerlingen. Met name afkomstig uit de omliggende gemeenten Gulpen-Wittem, Vaals, Simpelveld, Eijsden-Margraten en Valkenburg aan de Geul. Deze diversiteit draagt bij aan een dynamische leeromgeving waarin de talenten van elke leerling worden aangesproken en ontwikkeld.

De locatie van de Open Dag is het adres Landsraderweg 3 te Gulpen.

- Advertentie -
Vorig artikelJubilarissen-invasie bij RKVV Vijlen
Volgend artikelJeugdprins Kenji I gaat in Scheulder de JCV de Moelemaekerkes voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in