Banholt – Op vrijdag 3 januari hield CV De Boemelère uit Banholt haar jaarlijkse carnavalszitting. Dit jaar betreft het een bijzonder jaar, aangezien in 2020 het 6 x 11-jarig jubileum gevierd wordt. Tebannet en Terhorst zijn er klaar voor!

Jubileumprins Roel I

Tijdens deze bonte carnavalsavond vonden er tal van optredens plaats, zoals diverse dansen van Dansgroep Banholt, een buut van Marlon Kicken, zangoptredens van Bjorn & Mieke, Spik & Span en Big Benny en de presentatie van de nieuwe sjlager. Tussendoor werd er op gepaste wijze afscheid genomen van prins Jordy I met zijn vrouw Audrey, die Banholt en Terhorst afgelopen jaar samen met Jeugdprins Chiem I voortreffelijk is voorgegaan. Tegen de klok van 23.00 uur was het dan tijd om het podium vrij te maken en onder een act, waaraan bijna nog alle levende oud-prinsen meededen, de nieuwe Jubileumprins naar boven te brengen. Onder een luid applaus kwam Roel Deckers tevoorschijn als 66ste prins van CV De Boemelère en zal hij als Jubileumprins Roel I Banholt en Terhorst komend jaar voorgaan.

In het dagelijks leven is prins Roel getrouwd met Peggy Deckers-Hombleu, die haar carnavalsbloed heeft gekregen in het Kleindererreriek in St. Geertruid. Roel en Peggy hebben 2 dochters, Liz en Sam, die samen een onvergetelijk jaar tegemoet zullen gaan. In het dagelijks leven is Roel uitvoerder bij Enexis. Jubileumprins Roel zal extra in het zonnetje gezet worden tijdens de Grote Jubileumdag op zon- dag 19 januari, en daarnaast nog eens tijdens de Prinsenreceptie op zaterdag 15 februari, gevolgd door de owwieverbal, waarbij DJ Coen zal zorgen dat ook dit weer een onvergetelijke avond zal worden!

- Advertentie -
Vorig artikel“Muziek zit in mijn genen: ik heb het met de paplepel ingegoten gekregen!”
Volgend artikel5 x 11 jaar Jubileumreceptie en prinsenbal CV De Puime

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in