Het kerstverhaal, een van de bekendste christelijke verhalen, wordt op vele manieren en steeds aangepast aan de tijd en plaats waarin het klinkt verteld. Het verhaalt over Jozef en Maria die naar Bethlehem gaan, het kind in de kribbe, een engelenkoor en herders op het veld.

In Klooster Wittem komt het kerstverhaal dit jaar op verschillende plekken tot leven, in woord en beeld. Met een beeldverhaal en verhalenvertellers in de kloosterkerk, video, een kerststallententoonstelling in de sacristie, bezinning in de Mariakapel en natuurlijk een sfeervolle ontmoetingsruimte Scala. Het evenement is voor alle leeftijden. Voor kinderen is er een speurtocht. Laat u verrassen!

De entreeprijs: voor volwassenen € 4.00; kinderen € 1.00 (3 t.e.m. 12 jaar). De openingstijden zijn: woensdag 21, donderdag 22, vrijdag 23, dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december 2022, tussen 16.30 en 19.00 uur. Er wordt gewerkt met zogenaamde tijdslots, zodat u niet met teveel mensen tegelijk aanwezig bent en dus alles goed en op uw gemak kunt bekijken en beluisteren. Daarvoor graag aanmelden: via tel. 043-4501741 of www.kloosterwittem.nl.

Buiten de openingstijden is het beeldverhaal in de kloosterkerk ook te bekijken. Kerk en kapellen zijn dagelijks open van 8.00 tot 18:15 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelVrijdagavond 16 december: Spannende kerstactiviteit voor schooljeugd
Volgend artikelFons Meijs verzorgt lezing over volksmissies en restauraties Missiekruis op Gulperberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in