Op Kerstavond zullen enkele leden van harmonie St. Cecilia Mechelen na de avondmis, zo rond 21.00 uur, tegenover de kerk in Mechelen het kerstfeest muzikaal inluiden. Zij brengen een aantal kerstliederen ten gehore. Daarna gaat het muzikale gezelschap richting Hilleshagen, waar op het terrein van de familie Huynen nog meer muziek gemaakt gaat worden. Iedereen in Mechelen en omstreken is van harte uitgenodigd om samen op een sfeervolle muzikale manier het kerstfeest te starten. Buiten de muzikale ondersteuning wordt aan alle toeschouwers, en uiteraard ook aan de muzikanten, heerlijke glühwein, Jägermeister en frisdrank aangeboden.

Verlaat nieuwjaarsconcert

Op zondagmiddag 28 januari 2024 om 16.00 wordt door harmonie St. Cecilia Mechelen in zaal A gen Sjoeël een verlaat nieuwjaarsconcert gepresenteerd met als titel “Music, Bites & Bubbles”. Bites en bubbels zullen worden gecombineerd met een spetterende muzikale performance: dát zijn de smaakvolle ingrediënten van deze show. Door van dit concert een totaalbeleving te maken, hoopt het bestuur met het korps een breed publiek te trekken dat op zoek is naar méér dan een concert. De show is inclusief passende aankleding, muziek, zang, entertainment én eten. Een mooie show waar men heerlijk naar kan kijken en luisteren. Alle zintuigen zullen worden geprikkeld.

Met klassieke en hedendaagse klanken

Klassieke en hedendaagse muziek wisselen elkaar in rap tempo af tijdens dit concert. Een muzikale reis met een knipoog naar André Rieu, maar dan met een moderne twist. Naast optredens van het blaasorkest en de drumband kan genoten worden van gastoptredens van lokale helden. Voor het voetlicht zullen treden: Dave Houtermans, leadzanger van Tonca en entertainer pur sang. Fleur Franssen, sopraan, en student aan het Conservatorium in Keulen. Verder ook Mark Courage, de creatieve motor van de band Baroesjka .Veel aandacht za look uitgaan naar een reünie optreden van een afvaardiging van het befaamde kinderkoor “De Botterblumkes”.

Alleen voorverkoop t/m 20 januari

Op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen? Dit is je kans! Een compleet verzorgde middag die nog lang zal heugen. De kaarten, verkrijgbaar t/m 20 januari, kosten € 18.50 en zijn alleen beschikbaar via voorverkoop. Daarvoor kun je terecht op de eigen website (via www.harmoniemechelen.nl of bij Boerderijwinkel Géron in Mechelen).

- Advertentie -
Vorig artikelLeo Tillmanns voltooide eerste boek over markant Selzerbeekdal
Volgend artikelKerstviering voor kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in