Mechelen – Op zaterdag 11 januari 2020 vindt er weer in gemeenschapszaal A gen Sjoeël (gelegen aan de Hilleshagerweg) de jaarlijkse Kingerzitting plaats in Mechelen. De jeugd uit Mechelen en omgeving wordt dan geamuseerd met optredens uit eigen en omliggende dorpen.

Het voorlopige programma ziet er globaal als volgt uit: Optredens van Dansgroep Sensation Mechelen: S-Sweetiez en S-Dancekidz, Bergböck Huls: Dansmarietje Chanu, Maartje en Jeltje, Next Generation, Cercle les 21, Kinderen van de Basisschool en Sven Ohne Girls. Ook is dit jaar is er een kleurwedstrijd georganiseerd voor de kinderen, waarvan de prijswinnaars zullen worden uitgeroepen tijdens de Kingerzitting. Na deze optredens is het moment aangebroken om afscheid te nemen van de regerende hooglustigheden Jeugdprins Kars I, Jeugdprinses Kayleigh en Hofnar Tara. Vervolgens wordt er met een spannend en spectaculair proclamatiespel op zoek gegaan naar de nieuwe heersers over het Breuzelèèrkesriek.

Na afloop zal er een Carnavalsdisco plaatsvinden met MAD The Art of Sound, waarbij iedereen van harte welkom om er samen met de nieuwe hooglustigheden een gezellige avond van te maken. Iedereen is verkleed welkom voor deze verrassend leuke middag voor jong en oud! De zaal gaat open vanaf 13.30 uur, het programma begint om 14.11 uur. De entreeprijs bedraagt voor jeugd t/m 15 jaar €2,50, en vanaf 16 jaar €3,50. Voor meer informatie|; www.breuzeleerkes.nl, de Facebookpagina www.facebook.com/breuzeleerkes. Let op: In de gemeenschapszaal zijn geen pistooltjes, serpentines, spuitbussen of confetti toegestaan!

- Advertentie -
Vorig artikelKelly Schellings: nieuwe wijkagent gemeente Eijsden-Margraten
Volgend artikelEerste activiteit in 125-jarig Jubileumjaar: Music Factory Songfestival van harmonie St. Gertrudis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in