Op donderdag 26 oktober gaat de afdeling Eys van Zij-Actief in café Sport aan de Grachtstraat in Eys in de ontspanningsmodus wanneer lange afstandswandelaar Angelo Verbrugge als “Wandelengel” iedereen meeneemt bij zijn enerverende hobby. Sinds 1986 is Angelo lange afstandswandelaar. Destijds werd hij door zijn zoon (toen 9 jaar) aangezet om samen met hem de Kennedymars te gaan lopen.

Indrukwekkende lijst

Door deze tocht zijn beiden besmet geraakt met het wandelvirus. En dat al 37 jaar! Hierdoor ontstonden mooie wandelingen. o.a. The Dutch Mountain Trail, Santiago de Compostella, Hadrian Wall en zelfs in Kenia. Wandelingen in Kenia, waar zijn dochter woont, hebben geleid tot betrokkenheid bij de Stichting Jonathan. Al de wandelingen hebben tot mooie foto’s en verhalen geleid. Al 53 Jaar is hij ook lid van WSV NOAD in Bocholtz, waar hij wandelingen organiseerde. Wilt u zich laten inspireren en meegenieten van de mooie verhalen en foto’s, loop dan binnen.

De Zij-Actief ledenavond zal plaatsvinden op donderdag 26 oktober in Café Sport te Eys en begint om 20:00 uur. Voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen € 4,00 entree.

Kijk voor meer informatie over onze activiteiten op onze website www.zijactieflimburg.nl/afdeling/eys. De activiteiten worden ook vermeld in de lokale weekbladen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Anne-Marie Kraan via zijactief.eys@gmail.com. En voor wie geen mail heeft, belt u dan met tel. 06-22047167.

- Advertentie -
Vorig artikelZangkoor Avanti houdt “Nacht der Zielen” in Banholt
Volgend artikelNieuws van Heemkunde Margraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in