Loop je eigen Avond4daagse in Gulpen-Wittem

Foto door Daniel Reche

Na het succes van vorig jaar is er ook in 2021 een Avond4daagse – Home Edition! Omdat ook dit jaar de oude vertrouwde Avond4daagse niet door kan gaan, ben je met Avond4daagse – Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes.  

 Nieuw dit jaar is dat je met die app tijdens de wandeling wordt verrast met leuke berichten! Natuurlijk ontvang je na 4 dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?  

 Je kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden: 2,5 – 5 of 10 km. En je loopt 4 dagen gezellig samen met een vriendje of met je familie. Je hoeft niet per se doordeweeks of ’s avonds te lopen, je kunt ook in het weekend of overdag gaan. Je kunt de 4 dagen lopen in de periode tussen nu en 31 juli 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal 2 weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. Je kunt er ook nog voor kiezen om bij inschrijving voor een meerprijs een leuk finishpakket te bestellen. Zo wordt de laatste dag écht een feestje! Na 4 dagen wandelen ontvang je natuurlijk de officiële avond4daagse medaille thuis. Schrijf je snel in via www.avond4daagse.nl

 Overigens is de organisatie van de avond4daag- se dit jaar voor het laatst in handen van Judith van Oirschot, Natascha Goossens en Joyce Cransveld. Na 5 jaar zit de jongste van hun kinde- ren dit jaar in groep 8 en hebben zij vanaf volgend schooljaar geen connectie meer met de basisschool. Hopelijk zet iemand anders de organisatie voort, zodat -ook in de toekomst- basisschoolkinderen van dit fantastische wandelfestijn kunnen genieten! 

- Advertentie -
Vorig artikelGemeente Gulpen-Wittem start op 14 juni met kolkenreiniging
Volgend artikelNa 111 jaar is bakkerij Ortmans geschiedenis… (1910-2021)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in