Maatwerk vanuit Bibliotheek Gulpen-Wittem

Als gevolg van de maatregelen rondom de coronacrisis is ook bibliotheek Gulpen-Wittem in Gulpen tot zeker 28 april gesloten. Via de online bibliotheek en binnenkort de app ThuisBieb is het al mogelijk om extra e-books en luisterboeken te lenen, ook voor degenen die geen lid zijn van de bibliotheek. Er is door het personeel een oplossing bedacht hoe de leden, zij het beperkter dan normaal, van dienst te kunnen zijn met ‘gewone’ papieren boeken. Men gaat voor leden op verzoek toch boeken uitlenen. Daarvoor kunnen zij via een formulier op de website van de bieb, via e-mail of via de telefoon, boeken bestellen. De enige voorwaarde is dat deze boeken in de eigen bibliotheek in Gulpen aanwezig moeten zijn, aangezien er op dit moment geen transport is tussen bibliotheken onderling. De medewerkers spreken met u af wanneer u het pakketje boeken kunt komen ophalen. Wees wel op tijd! En opgelet: u kunt alleen boeken afhalen, boeken inleveren is niet mogelijk. Neem zelf een tas mee.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Volwassenen kunnen zelf de titels aangeven die ze wensen te lenen. Mocht een titel niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een verrassingsboek. Een andere mogelijkheid is om aan te geven over welke onderwerpen u graag leest of welke genres uw interesse hebben, wij stellen dan een verrassingspakket voor u samen. Jeugdeden kunnen ook zelf de titels kiezen. Ook hier geldt: als het boek niet beschikbaar is, wordt een verrassingsboek door ons uitgekozen. Uiteraard kunnen jeugdleden ook kiezen voor een verrassingspakket. Je moet dan wel even je leeftijd, leesniveau en soort boeken aangeven. Voor iedereen geldt, dat er maximaal 6 boeken besteld kunnen worden. Men kan de bestelde boeken alleen afhalen op het afgesproken tijdstip, op andere tijden is de bibliotheek gesloten.

De inleverdatum van de boeken, die u nu al thuis hebt, wordt automatisch verlengd. Dit zal niet leiden tot boetes wegens te laat inleveren. U kunt de bibliotheek Gulpen-Wittem telefonisch bereiken via tel. 043-4506220, per e-mail via info@bibliotheekgulpen-wittem.nl en via het formulier op de website www.bibliotheekgulpen-wittem.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelLedenavonden ZijActief Slenaken afgelast
Volgend artikelHet Hele Gezin Thuis vanwege Corona? CJG043 deelt Tips voor Ouders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in