Op donderdag 11 januari heeft mevrouw Marly Lemmerlijn-Curfs uit handen van burgemeester Ramaekers de gemeentelijke Erespeld ontvangen. De uitreiking vond plaats in gemeenschapshuis ‘t Gulper Hoes.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten aan Marly Lemmerlijn-Curfs de Erespeld van de gemeente Gulpen-Wittem toe te kennen vanwege haar jarenlange tomeloze inzet voor de gemeente Gulpen-Wittem. Als vertrouwenspersoon, vraagbaak, agendabewaker en firewall van de bestuurders is ze bestuurssecretaresse geweest van nagenoeg alle burgemeesters die de gemeente de afgelopen jaren heeft gehad. Inwoners die Marly Lemmerlijn-Curfs kennen typeren haar als betrouwbaar, behulpzaam, vriendelijk, een duizendpoot en kundig. Marly heeft in haar carrière een enorm groot netwerk opgebouwd. Na een dienstverband van 43 jaar gaat ze nu van haar welverdiende pensioen genieten.

Door toekenning van deze Erespeld wil het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem haar waardering en erkenning uiten voor al haar inspanningen.

- Advertentie -
Vorig artikelOrgelconcert op monumentaal Müllerorgel in Wijlre
Volgend artikelOntwikkeling vijf bouwkavels in Partij-Oost, gemeente Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in