Op 17 september, tijdens de septemberkermis in Mheer, brengt het Limburgse kwartet Sjeng, Sjer & de Sjele hun nieuwste single ‘Durrepsfigure’ uit. Dit aangrijpende nummer, geschreven in het lokale dialect, eert de herinneringen aan overleden dorpsbewoners en is tot stand gekomen in samenwerking met Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer.

Ontroerende herinnering aan overleden dorpsfiguren

‘Durrepsfigure’ is diepgeworteld is in de gemeenschap van Mheer. Met gevoelige en poëtische teksten weet het kwartet de herinneringen aan degenen die niet meer onder ons zijn, levend te houden. Het prachtige arrangement van de harmonie van Mheer voegt een extra dimensie toe aan het nummer, en verbindt de muzikale traditie van het dorp met een eigentijdse en hartverwarmende boodschap.

Presentatie tijdens septemberkermis Mheer

De release vindt plaats tijdens de septemberkermis in Mheer, een evenement dat al generaties lang het dorp bij elkaar brengt en de trots en saamhorigheid van de lokale gemeenschap viert. Het kwartet zal live optreden tijdens de kermis, waar ze het nieuwe nummer ten gehore zullen brengen te midden van vrienden, familie en dorpsgenoten. Bezoekers hebben de gelegenheid om een tastbaar aandenken mee naar huis te nemen, want de nieuwe single is, samen met de bonus track ‘Daag en Aovend’, verkrijgbaar op CD. Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn bij het live optreden, zal ‘Durrepsfigure’ vanaf 6 oktober beschikbaar zijn op alle belangrijke streamingplatforms.

- Advertentie -
Vorig artikelMergellandkapel viert 70-jarig jubileum
Volgend artikelVoorleesuurtje met wethouder Frans Derksen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in