Wist je dat in Nederland 2,5 miljoen volwassenen moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen? Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. Om ervoor te zorgen dat zij allemaal aan de samenleving mee kunnen doen, vragen we het Nederlandse publiek, taalnetwerken en bedrijven om tijdens de Week van lezen en schrijven in actie te komen.

2 activiteiten

Ook de bibliotheek Gulpen-Wittem besteedt speciale aandacht aan lezen en schrijven met een tweetal activiteiten. Zo wordt er op woensdag 13 september een voorleesuurtje gehouden voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

En op vrijdag 15 september komt wethouder Frans Derksen van gemeente Gulpen-Wittem van 15 tot 16.00 uur voorlezen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Een uur lang neemt hij ons mee in een wereld waarin gerijmd en gelachen wordt, waarin grootse avonturen beleefd worden en er met taal gespeeld wordt. En waarin vooral verwondering ontstaat dankzij het diverse aanbod van verhalen, die speciaal voor deze gelegenheid uit onze boekenkast tevoorschijn gehaald worden! Doe ook mee aan de week van lezen en schrijven en kom luisteren bij onze voorleesmomenten!

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe Single ‘Durrepsfigure’ van Sjeng, Sjer & de Sjele
Volgend artikelWegkruis vakkundig gerestaureerd door Bert Vandeberg en Paul May

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in