Gemeente Gulpen-Wittem nodigt u uit voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 1 januari 2023 van 12.30 tot 14.30 uur in de Kloosterbibliotheek in Wittem.

De nieuwjaarsbijeenkomst is een goede gelegenheid voor alle inwoners, ondernemers en verenigingen om elkaar te ontmoeten en om nieuwjaarswensen uit te wisselen. Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens houdt dan ook haar nieuwjaarstoespraak. Traditiegetrouw reikt zij daarna de Uitstralingsprijs 2022* uit. De gemeente hoopt u op nieuwjaarsdag te mogen begroeten!

Uitstralingsprijs: Ieder jaar zet de gemeente een persoon, vereniging, stichting of bedrijf in het zonnetje omdat ze iets bijzonders hebben gedaan het afgelopen jaar. Hij / zij ontvangt op de eerste dag van het nieuwe jaar uit handen van de burgemeester de prestigieuze Uitstralingsprijs. De winnaar heeft met zijn bijzondere prestatie een positieve bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en/of heeft de gemeente in een positief daglicht gesteld. Het is inmiddels een traditie in de gemeente Gulpen-Wittem om deze prijs op 1 januari uit te reiken.

- Advertentie -
Vorig artikelEys weer bereikbaar via Simpelveld vanaf 24 december
Volgend artikelKerstconcert Die Moselsänger o.l.v. Leo van Weersch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in