Oefeningen brandweer in Vaals t/m 23 juni

Foto: Brandweer Vaals

In de periode van maandag 8 juni t/m dinsdag 23 juni vinden overdag oefeningen plaats rondom de brandweerkazerne in Vaals.

Na een periode waarbij Brandweer Zuid-Limburg vanwege het coronavirus noodgedwongen niet kon oefenen, wordt de oefenverplichting weer opgepakt. De medewerkers van de beroepskazernes oefenen normaal op het Regionaal opleidingscentrum van Brandweer Zuid-Limburg in Margraten. Op dit moment vindt hier een omvangrijke verbouwing plaats, waardoor de beroepsbrandweerlieden uitwijken voor de lopende oefencyclus naar de brandweerkazerne in Vaals.  Om conform de geldende adviezen en maatregelen voldoende afstand te kunnen houden, heeft de brandweer daarbij meer plaats nodig dan gebruikelijk. Daarom wordt tijdelijk de weide, gelegen tussen de brandweerkazerne aan de Randweg 7 en het naastgelegen politiebureau, gebruikt voor het oefenen van diverse incidenten.

- Advertentie -
Vorig artikelKindervakantiewerk Gulpen gaat alsnog door in alternatieve versie
Volgend artikelNieuwe zaak aan de Rijksweg nu al 2,5 jaar gangmaker voor veilig en onbekommerd fiets- en E-bikeplezier – Jef Abels Bikes voor fietsen in het Heuvelland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in