Goed nieuws voor de inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem. DELTA Netwerk ziet voldoende animo om glasvezel aan te gaan leggen in de kernen en het buitengebied. Via deltanetwerk.nl wordt binnenkort meer informatie gedeeld over de planning. Inwoners kunnen zich nog t/m 14 september 2022 gratis aanmelden.

Wethouder Piet Franssen: “Ik ben verheugd dat niet alleen de kernen maar ook het buitengebied van Gulpen-Wittem wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Straks is de hele gemeente voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding. Snel internet draagt bij aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in onze gemeente. Vanzelfsprekend is dit ook van groot belang voor alle ondernemers in Gulpen-Wittem.”

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar

Marleen van Manen, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne in de gemeente Gulpen-Wittem is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, lokale ondernemers en verkopers hebben alles op alles gezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg blij dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Inschrijf- en bouwevent

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en het verdere verloop van de schouw- en de aanlegwerkzaamheden. Bovendien organiseert Delta Netwerk op zaterdag 10 september tussen 10:00 – 15:00 uur een inschrijf- en bouwevent om de inwoners extra informatie te geven over onder ander het aanlegproces van glasvezel. Het event vindt plaats in ‘Het Patronaat’ aan het Patronaatsplein 1 in Epen.

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot en met 14 september 2022

Inwoners van de kernen en het buitengebied van de gemeente Gulpen-Wittem die zich nog niet hebben aangemeld, krijgen nog extra tijd om zich alsnog aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 14 september 2022, dan profiteren zij nog van een scherp welkomstaanbod.

Kijk voor meer informatie op de website van Delta Netwerk

- Advertentie -
Vorig artikelGulpen-Wittem zet jubilerende marktkooplieden in het zonnetje
Volgend artikelGratis kookcursus in Eijsden-Margraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in