Op Pinkster-zaterdag 18 mei wordt dit jaar in fanfarezaal Berg en Dal in Slenaken de Gemeentelijke Ontmoetingsdag 2024 gehouden. Voorheen heette dit evenement de Gemeentelijke Ziekendag Gulpen-Wittem.

Na 58 jaar heeft deze speciale jaarlijkse bijeenkomst een meer eigentijdse nieuwe naam gekregen! Die naam komt meer overeen met de eigenlijke functie ervan. De opzet van die middag is in grote lijnen weinig veranderd.

Programma

Zoals gebruikelijk wordt begonnen met een H. Mis met volkszang. Daarna wordt de gasten koffie/thee met vlaai aangeboden. Het muzikale gedeelte zal verzorgd worden door het Mandoline-orkest Sorriento uit Simpelveld. Als afsluiting wordt een kop soep met stokbrood geserveerd. De Ontmoetingsdag is vooral bedoeld voor ouderen (senioren), alleenstaanden en minder valide inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem. De organisatie is in handen van het Comité Ontmoetingsdag Gulpen-Wittem, dit met ondersteuning van Zonnebloemvrijwillig(st)ers van de deelnemende Zonnebloemafdelingen in de gemeente. De organisatie vindt ook plaats onder de paraplu van de Zonnebloem, maar is ook voor niet-Zonnebloemgasten toegankelijk. Om de middag te kunnen bijwonen, dienen belangstellenden zich wel van tevoren aan te melden. Dat moet vóór 3 mei a.s. In de kernen Epen, Nijswiller, Partij, Slenaken en Wahlwiller gebeurt dat door vrijwilligers van de Zonnebloemafdelingen. Bent u in genoemde dorpen nog niet benaderd en wilt u toch meedoen, meldt u zich dan bij iemand van de Zonnebloem in die dorpen, of anders telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Belangstellenden uit de andere dorpen in de gemeente Gulpen-Wittem kunnen zich desgewenst ook aanmelden op tel. 06-13998587 of bij iemand van de Zonnebloem in uw dorp. Aanmelden is mogelijk zolang er nog plaats is! De fanfarezaal is goed toegankelijk voor rolstoelers, rollators en scootmobielen. De aanvang is op zaterdagmiddag 18 mei om 13.00 uur. De Gemeentelijke Ontmoetingsdag zal uiterlijk om 17.00 uur zijn afgelopen. Voor deelname wordt een bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd. Wilt u meer informatie? Bel of app dan even naar tel. 06-13998587, of stuur een email naar: ziekendag@gmail.com.

- Advertentie -
Vorig artikelIn Bibliotheek Gulpen-Wittem: Spreekuur voor vragen over arbeidsongeschiktheid en uitkering
Volgend artikelVeel dank aan de inwoners van Margraten, Groot en Klein Welsden en Termaar Goede Doelen Week bracht € 15.000,- op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in