In Bibliotheek Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 4 in Gulpen is er iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur – op afspraak – een WAO-spreekuur. Ook tijdens de vakanties.

We zijn er voor u, als u vragen heeft met betrekking tot: WAO of (toekomstige) WIA- uitkering; rechten en plichten in de “wachttijd”-periode van 2 jaar bij langdurig ziek-zijn; voor hen die te maken krijgen met een Wajong-uitkering en werk; de participatiewet; ook voor betrokkenen met een WW-uitkering of zij die ziek zijn tijdens de WW. Ook kan men er terecht voor andere kwesties met betrekking tot uw UWV-uitkering of het aanvragen daarvan.

Deskundig

De vrijwillige spreekuurhouders worden regelmatig bijgeschoold. Ze informeren u graag. Maak er op tijd werk van – voor uw eigen gemoedsrust – maar vooral omdat er tijdslimieten gelden voor het aanvragen van een uitkering. En ook voor het aanleveren van extra informatie, die uw aanvrage ondersteunt.

In bibliotheek

Het spreekuur vindt plaats in Bibliotheek Gulpen-Wittem aan de Willem Vliegenstraat 4, 6271 DA Gulpen, iedere maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur; let wel: op afspraak. U kunt afspreken via tel. 043-4072579 of email info@waowiamaastrichtheuvelland.nl. Voor brede informatie kan zoeken op www.waowiamaastrichtheuvelland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelOp Hemelvaartsdag Koningsvogelschieten in Vijlen
Volgend artikelOp Pinkster-zaterdag 18 mei: Gemeentelijke Ontmoetingsdag Gulpen-Wittem in fanfarezaal Slenaken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in