Na een zinderende halve finale werden vandaag de 20 finalisten van het Limburgs Vasteloaves Konkoer (LVK) bekendgemaakt. Onder het motto ‘aanbellen of gebeld worden’ trokken verslaggevers en cameramensen van L1 eropuit, zondagmiddag, om bij zoveel mogelijk artiesten aan te bellen of hen te bezoeken tijdens zittingen, optredens of verzamelplaatsen. Presentator Ruud Kleinen belde vanuit de studio met de overige artiesten. Aan het einde van de radio-uitzending werden de 20 finalisten onthuld.

Dit jaar hebben ook Gulpen en Valkenburg een plek veroverd in de finale. Gulpen presenteert het nummer “De euveral-uh-fees-van-makers van Sjpringlaevend”, terwijl Valkenburg ten strijde trekt met het nummer “Made in Limburg” van Andy & Roy.

Het nummer van Sjpringlaevend.

Op vrijdag 26 januari zullen de 20 finalisten de strijd aangaan voor de felbegeerde titel van het beste vasteloaves leedje van 2024. De finale, die om 20.00 uur begint, zal plaatsvinden in het feestpaviljoen op buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. De gebeurtenis is live te volgen via L1 Radio en Televisie.

Het nummer van Andy en Roy.
- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe hoofdtrainer Sean Brouns verwelkomd bij SV Geuldal voor seizoen 2024-2025
Volgend artikelGezellig samenkomen op de Koffie- en Kletsmiddag in Vaals: Ontmoet je mede-Vaalsenaren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in