Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Ombouw tot stabiele driewieler

Bij Jef Abels Bikes heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken.

Op woensdag 20 maart wordt er bij Jef Abels Bikes van 14:00 – 17:00 uur een Tworby testdag georganiseerd. Er kan een proefrit worden gemaakt onder professionele begeleiding van een ergotherapeut. Locatie: Rijksweg 113A, 6271 AD Gulpen. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Op afspraak kunt u altijd bij Jef Abels Bikes terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op zo’n demofiets.

- Advertentie -
Vorig artikelOp vrijdag 22 maart in zaal Sport: Pubquiz ‘De slimste vogel’ bij IVN Eys
Volgend artikelExpositie De Vrije Schilders Meerssen 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in