IVN Eys bestaat 50 jaar en dat vieren we met allerlei activiteiten. Een van de hoogtepunten is een gezellige Pubquiz met in de hoofdrol de wondermooie wereld van de vogel. De quiz wordt gehouden in de zaal bij Café Sport (Grachtstraat 1A, 6287 AE Eys), begint vrijdag 22 maart om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Door allerlei vragen over wetenswaardigheden van bekende en minder bekende vogels word je wellicht een stuk wijzer. En als je alles al wist, ga je er als ‘Slimste vogel’ met de hoofdprijs vandoor! Alle deelnemers krijgen na afloop een inspirerend cadeautje mee. De pubquiz is bedoeld voor iedereen: singles, gezinnen, vriendengroepen, grootouders met kleinkinderen etc. We spelen in twee rondes, onderbroken door een pauze. Aanmelden is verplicht, deelname is gratis en IVN Eys biedt je het eerste drankje aan.

Meedoen aan deze leuke Jubileumvogelpubquiz kan alleen als team (2 tot 6 personen). Mocht je geen team hebben, dan kun je je ook als individuele deelnemer aanmelden: de quizmaster deelt je dan in een team in. Aanmelden en informatie via het aanmeldformulier (scan de QR code), of via e-mail: webmaster@ivneys.nl of telefonisch op 06 – 54340779 (Lisette Langens).

- Advertentie -
Vorig artikelNordic Walking in Lente en Zomertijd: maar wel in voorjaarsstappen vooruit!
Volgend artikelOp woensdag 20 maart bij Jef Abels Bikes: Tworby testdag in Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in