Zoals reeds aangekondigd, trekt de Sacramentsprocessie dit jaar op zaterdag 1 juni 2024 naar het buurtschap de Piepert. We vertrekken om 18.00 uur vanuit de St. Agatha parochiekerk in Eys. De processie wordt begeleid en muzikaal ondersteund door schutterij St. Sebastianus, harmonie St. Agatha en het kerkelijk zangkoor St. Cecilia. De route is traditioneel via de Wittemerweg, de Baron van Thimusweg en de Piepertweg. In de Piepert wordt de Heilige Mis opgedragen. Daarna gaat de processie via de Piepertweg en de Eyserbosweg terug naar de kerk.

Wij hopen dat velen met deze processie meegaan en dat de weergoden ons gunstig zijn gezind. Verder hopen wij dat de bewoners aan de route, voor zover mogelijk, zorgen voor een feestelijke versiering met processiepaaltjes en door het uitsteken van de vlag.

De bewoners langs de route worden verzocht hun auto’s en andere voertuigen niet op de openbare weg te parkeren tussen 18.00 en 20.30 uur, zodat de processie ongehinderd kan trekken.

- Advertentie -
Vorig artikelPeuteropvang ’t Kelderke Wijlre viert 50-jarig jubileum
Volgend artikelOp zaterdag 22 juni 2024 in Epen: Jaarlijks Themaconcert Harmonie Inter Nos kiest deze keer voor ‘Love is all you need’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in