‘Love is all you need’. Een simpele zin, maar o zo waar. Liefde is juist dat wat de wereld wel kan gebruiken in deze roerige tijden. Precies dat is de inspiratie voor het jaarlijkse Themaconcert van Harmonie Inter Nos in Epen. Inmiddels is dit Themaconcert een begrip geworden in Epen en omstreken. Het muzikale hoogtepunt van het jaar is steeds weer een feestje voor de luisteraar.

Passievolle avond

Op zaterdag 22 juni wordt weer alles uit de kast gehaald om het publiek te trakteren op een passievolle avond met muziek, zang en entertainment.

Een breed repertoire met ballads en bekende melodieën, waarbij het onderwerp Liefde als rode draad geldt. Harmonie Inter Nos Epen zal deze avond vergezeld worden door gastzangeres Joline Soomers, ook actief als vaste zangeres bij André Rieu. De presentatie is in handen van René Stevens. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat u een spetterende avond zult beleven. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 juni in ’t Patronaat. De zaal is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Epen of bij Rianda Jongen (tel. 06-29369065 / secretariaat-inter-nos-epen@live.nl).

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 1 juni 2024 vanuit St. Agatha parochiekerk Eys: Sacramentsprocessie naar de Piepert
Volgend artikel‘Through Their Eyes’- herdenking 80 jaar bevrijding Zuid-Limburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in