De nachtelijke wandeltocht van 70 kilometer dwars door het Heuvelland, De Nacht van Gulpen, vindt tijdens de 46e editie op 15 en 16 juni 2024 plaats. Dan kunnen de wandelliefhebbers weer hun wandelschoenen aantrekken om ‘s nachts 70 kilometer dwars door het Heuvelland op zoek te gaan naar hun einddoel. De wandelklassieker De Nacht van Gulpen kent ook een gehalveerde variant, de inmiddels 11e Neubourg tocht (van 35 km) en de 7e Mini Nacht (van 7,5 km). Die staan beide ook op het programma.

Doorkruising 4 gemeenten

De Nacht doorkruist dit jaar 4 gemeenten. De wandelaars passeren de gemeente Eijsden-Margraten, de gemeente Voerendaal, de gemeente Valkenburg aan de Geul en natuurlijk de gemeente Gulpen-Wittem. Zoals elk jaar is er weer een nieuwe uitdagende route gemaakt. Deze prachtige route en het bijbehorende tijdschema zijn te vinden op www.nachtvangulpen.nl.

2 starttijden Neubourg tocht

Als deelnemer aan de Neubourg tocht kun je dit jaar kiezen uit 2 starttijden: 1. Zoals gebruikelijk op zondagochtend om 06.15 uur. Je loopt dan samen met de Nacht van Gulpen wandelaars het tweede deel van de 70 km route. De finish is dan op zondagmiddag. 2. Tegelijk met de Nacht van Gulpen wandelaars op zaterdagavond om 22.30 uur van start gaan. Je loopt dan het eerste deel van de 70 km route. Jouw finish is dan op zondagmorgen rond half 6.

Burgemeester Daan Prevoo lost startschot

Daan Prevoo, burgemeester van gemeente Valkenburg aan de Geul, zal op zaterdagavond om 22.30 uur het startschot lossen. Online inschrijven kan tot en met 15 juni (om) 22.00 uur via www.nachtvangulpen.nl. Natuurlijk kan er op 15/16 juni ook ingeschreven worden in gemeenschapshuis ’t Gulperhoes in de Rosstraat te Gulpen. Volg De Nacht van Gulpen ook via Facebook en/of Instagram voor het laatste nieuws!

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdagavond 8 juni 2024: Afscheid van kapelaan Marthoma in Mechelen
Volgend artikelPeuteropvang ’t Kelderke Wijlre viert 50-jarig jubileum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in