Op zaterdag 20 april van 19:30 tot 21:30 uur vindt er in gemeenschapshuis De Stip in Meerssen een heerlijke muziekavond plaats. Drie koren uit Zuid-Limburg hebben de handen ineengeslagen om een avondvullend programma te bieden. Hanzon Vocaal uit Eys, Vocal Group Magan uit Mechelen en Vocal Group Get Real uit Bunde zetten hun beste beentje voor onder leiding van hun gemeenschappelijke dirigent Jo Smeets. Het publiek wordt getrakteerd op klassieke popnummers, van Coldplay tot Maroon 5, van de Common Linnets tot de Beatles en van Abba tot U2. Zowel jong als oud komt aan zijn trekken.

Drie popkoren met eigen sound

Een unieke samenwerking tussen drie popkoren met elk een eigen sound. Een avond vol bekende nummers uit het genre van pop, gospel en musical. Zo wordt gezorgd voor een groot optreden van een drietal enthousiaste koren uit onze regio onder leiding van dirigent Jo Smeets. Dit met begeleiding van bas, gitaar, drums, keyboard en dwarsfluit. De verleiding door de charme, het enthousiasme en de authenticiteit van levensechte muziek is tijdens deze muzikale avond onweerstaanbaar!

Praktisch

De deuren van De Stip in Meerssen gaan open om 19:00 uur. Het publiek wordt een zitplaats geboden en er zijn statafels. In twee pauzes kunnen consumpties worden genuttigd. Er is gelegenheid voor een vrije gave in cash, waarmee u uw waardering kunt laten blijken.

- Advertentie -
Vorig artikelOp donderdag 18 april in Durpshoes Nieswieler: Lezing over de geschiedenis van het Limburgs schuttersweze
Volgend artikelMidweektoch vanuit Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in