‘Love is all you need’. Een simpele zin, maar o zo waar. Liefde is juist dat wat de wereld wel kan gebruiken in deze roerige tijden. Precies dát is de inspiratie voor het jaarlijkse Themaconcert van Harmonie Inter Nos uit Epen. Inmiddels is het hemaconcert een begrip geworden in Epen en omstreken, het muzikale hoogtepunt van het jaar is steeds weer een feestje voor de luisteraar.

Liefde als rode draad

Op zaterdag 22 juni wordt weer alles uit de kast gehaald om het publiek te trakteren op een passievolle avond met muziek, zang en entertainment. Een breed repertoire met ballads en bekende melodieën waarbij het onderwerp liefde als rode draad geldt.

Harmonie Inter Nos Epen zal deze avond vergezeld worden door gastzangeres Joline Soomers, ook actief als vaste zangeres bij André Rieu. De presentatie is in handen van René Stevens. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat u een spetterende avond zult beleven.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 juni, de zaal is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Epen of mevrouw Rianda Jongen (via tel. 06-29369065 / en via de mail secretariaat-inter-nos-epen@live.nl).

- Advertentie -
Vorig artikelOnline Maria-noveen vanaf 19 juni 2024
Volgend artikelClub zit niet stil: Toneelvereniging KDO Mechelen treft serieuze voorbereidingen voor nieuwe voorstellingen in april 2025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in