In en om Mechelen heeft Toneelvereniging KDO de afgelopen weken haar voorbereidingen getroffen om het nieuwe toneelseizoen leven in te blazen. Een seizoen dat van start is gegaan met een viertal leesrepetities, waarna we gaan genieten van de zomervakantie. En vanaf september ’24 pakken we de draad weer op en werken we toe naar de voorstellingen op 4,5 en 6 april 2025.

Hoog lachgehalte

We gaan nog niets verhullen van de klucht, alleen dat het lachgehalte van de 1e leesrepetities in de verre omtrek van Hilleshagen te horen moet zijn geweest. Voorjaar ’25, dat lijkt nog ver weg, alleen vliegt de tijd en nemen we als KDO dan ook die tijd om rustig toe te werken naar de voorstellingen van april 2025. Intussen hebben we intern twee jubilarissen mogen huldigen: Stella Pieters (25 jaar lid) en Henk Kicken (40 jaar lid). Op gepaste en persoonlijke wijze hebben we hun toneelcarrière de revue laten passeren, inclusief de bijbehorende oorkonde en het insigne vanuit Toneelhuis Limburg. Twee momenten die laten zien dat onze vereniging zich rijk voelt door leden met deze mooie staat van dienst.

Teambuilding in Cottessen

En die rijkdom hebben we onlangs gekoesterd tijdens onze teambuilding, midden in de natuur van Cottessen, alwaar de gezamenlijke sportiviteit alleen maar winnaars kende. De winnaarsmentaliteit hebben we mee naar huis genomen en die zetten we in bij de talrijke activiteiten die op ons pad komen. Soms verwacht en wellicht soms onverwacht. Wie weet komt u KDO Mechelen zo maar tegen. En kunt u niet wachten op die ontmoeting en wilt u ons ontmoeten als vrijwilliger, of denkt u erover na om lid te worden, wij horen het graag! We wensen iedereen een zonnige zomer toe. Namens bestuur en leden van Toneelvereniging KDO oet Mechelen

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 22 juni 2024: Themaconcert Harmonie Inter Nos: ‘Love is all you need’
Volgend artikelOp zoek naar Mevr. Truus Bodelier-Vluggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in