Doordat er zich veel meer mensen hadden opgegeven dan er mee konden, organiseren we, bij voldoende deelname, nog een tweede tocht naar het “Venetië van het Noorden”, Brugge. Dit op zondag 23 juni a.s.

Vanwege de reserveringen moeten we deze tweede tocht zo spoedig mogelijk regelen en wel binnen twee weken. Iedereen kan zich aanmelden t/m 18 mei. Hebben we dan niet voldoende deelnemers, dan kan de tocht van 23 juni niet doorgaan.

Voor de aanstaande tocht van zondag 26 mei is het met de verkeerspolitie geregeld dat we in Brugge zelf kunnen uitstappen en ‘s avonds na de boottocht daar ook weer in de bus stappen en niet vanaf de bus-parkeerplaats naar de binnenstad heen en terug hoeven te lopen. Dat willen we dan natuurlijk ook, vandaar…

Degenen die zich al hebben opgegeven voor de tweede tocht naar Brugge worden automatisch ingeschreven voor 23 juni (tweede tocht), anders dient u zich af te melden.

Op zondag 23 juni stappen we om 8:30 uur eerst in aan de Sporthal Bocholtz, en daarna aan het Oranjeplein in Simpelveld (we wisselen steeds). Omdat het verder rijden is dan we gewoonlijk doen is er een tussenstop met koffie-thee-cappuccino en wat erbij en gelegenheid voor toiletbezoek.

Alles is wederom inbegrepen (bus-entrees-bootjes over de Reihe; Brugge vanaf de andere kant met de huizen in het water net als Venetië) en ook de warme maaltijd met een drankje.

De tocht kost wederom € 60 p.p. Aanmelden dient te gebeuren via tel. 06-17234502 (Leo Franzen) of via de mail info@jenjtochten.nl. Nogmaals: Aanmelding is mogelijk tot 18 mei a.s. Hoe u moet betalen hoort u bij het aanmelden. Aan iedereen alvast een mooie tocht toegewenst!

- Advertentie -
Vorig artikelSchutterij St. Sebastianus Mechelen klaar voor het nieuwe seizoen
Volgend artikelWandelclub Jo-Ne Vijlen bestaat 40 jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in