De Gemeente Gulpen-Wittem nodigt u graag uit voor de jaarlijkse themabijeenkomst over zelfsturing. Deze vindt plaats op donderdag 23 november. De bijeenkomst start om 19.00 uur in gemeenschapshuis Het Patronaat in Epen.

Achtergrond

De themabijeenkomst staat dit jaar in het teken van het uitdaagrecht. De gemeenteraad heeft onlangs opdracht gegeven om het instrument van het uitdaagrecht in het gemeentelijk beleid op te nemen. Daarom willen we in deze themabijeenkomst verder inzoomen op dit instrument en hoe zich dit verhoudt met zelfsturing en het participatiebeleid.

Wat is de bedoeling van de avond?

Samen met de kernoverleggen en geïnteresseerde inwoners kunnen de raadsleden – die ook aanwezig zijn – een eigen beeld vormen over de (gewenste) inzet van het uitdaagrecht. Verder biedt deze themabijeenkomst de mogelijkheid om de kernoverleggen en inwoners van de nodige informatie te voorzien en te laten meedenken over de (praktische) invulling van het uitdaagrecht en zelfsturing.

Voorafgaand en na de presentatie gaan de deelnemers in kleine werkgroepen aan de slag met het onderwerp. Aan het einde van de avond is ruimte voor een informele nazit. Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de avond met de kernoverleggen en andere geïnteresseerde inwoners na te bespreken.

Aanmelden

Vanwege organisatorische redenen vragen wij u om uiterlijk dinsdag 21 november vóór 12.00 uur door te geven of u aanwezig bent op deze bijeenkomst. Dat kan door een mail te sturen naar de griffie via griffie@gulpen-wittem.nl.

Vragen

Als u vooraf vragen heeft, dan kunt u deze aan de griffie stellen. Stuur deze in een mail naar bovengenoemd e-mailadres en u hoort van ons.

Wij hopen veel inwoners en maatschappelijke organisaties op donderdag 23 november te mogen verwelkomen!

- Advertentie -
Vorig artikelSamen met De Wiefkes “Op heem aa vur de Krismes”
Volgend artikelMarieke Wijen-Nass over het Zuid-Limburgse geluid dat ze 22 november nationaal wil laten klinken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in