Wij zijn verheugd dat wij u weer persoonlijk kunnen ontvangen in onze vertrouwde omgeving, de Auw Veiling aan de Rijksweg 68 in Margraten. De uitgifte van zowel Op de Huugte alsook van de Fotokalender gaat plaatsvinden op zaterdag 6 november van 18:00 tot 20:00 uur en op zondag 7 november van 13:00 tot 16:00 uur. Op zondag is ons museum ook geopend.

‘Op de Huugte 2021’

Wat kunt u zoal verwachten? Huub Senden vertelt u over garage Beuken, de Eijkerstraat en meer. U kunt ook de levensverhalen van een aantal bekende en minder bekende personen uit  Margraten lezen. Twee verhalen zijn geschreven door Stefan Vrancken en Marianne Kremer. En we maken weer een wandeling langs een aantal gevelstenen. Ook laten we u nog een keer genieten van het plezierig taalgebruik van de zusters. En … er leek iets in de lucht te hangen aan het eind van het jaar 1777. Julia Philippens heeft hier een verhaal over geschreven.

Fotokalender 2022

Met 13 zorgvuldig uitgezochte foto’s én een calendarium van de grote activiteiten die in Margraten plaatsvinden.

Op de Huugte kost in de losse verkoop € 14,50,. Heeft u een abonnement, dan betaalt u € 12,50. De fotokalender kost € 5,00. (de prijzen zijn onveranderd t.o.v. vorig jaar). Wilt u een abonnement afsluiten, dan kunt u een mail sturen aan redactie@heemkunde-margraten.nl. U kunt middels dit mailadres ook de fotokalender reserveren.  Moeten wij het boek opsturen, dan vragen wij € 4,50 verzendkosten. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u terecht op het mailadres redactie@heemkunde-margraten.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelEen ingezonden brief, aan alle inwoners van Slenaken
Volgend artikelGetuigen vandalisme gezocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in