Wie wordt de 69e prins van de Gaarekiekere? Op zaterdag 13 januari 2024 loopt de regeerperiode van prins Pascal II en zijn hofnar Ronald ten einde. Vanaf 19.45 uur vindt dan in gemeenschapshuis ’t Gulper Hoes de carnavalszitting plaats van CV De Gaarekiekere. Dit jaar is er weer een spectaculair programma met dansmarietje Tess, de dansgroepen Funky Teens en de Magic Diamonds van JCV De Gaarekiekerkes. Muzikale stemming wordt gemaakt door Sjpringlaevend, Big Benny, Kartoesj en Jérôme Gelissen. En buuttekampioen 2023 Frank Vroomen zal de lachspieren op de proef stellen.

Na enkele plichtplegingen door prins Pascal II is het de taak van president Stefano Diana om de 69e prins van de Gaarekiekere bekend te gaan maken. Net als voorgaande jaren zal de nieuwe Prins na de proclamatie meteen zijn nar voorstellen aan het publiek.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor € 9,- (avondkassa € 11,-) bij Mark Rouwette (Prinses Ireneweg 32), Stefano Diana (Dr. Poelsstraat 10) of Mark Meijs (Dr. Schepelstraat 20) in Gulpen.

Aanmelden optocht Gaarekiekereriek zondag 11 februari 2024

Onderstaand een overzicht van het startgeld:

Categorie# PersonenStartgeld (€)
a. Enkeling111
b. Kleine groep2-522
c. Middelgrote groep6-1044
d. Muzikale groep>677
e. Grote groep>1077
f. Wagens 111

Deelnemers dienen een vrijwaringsverklaring te tekenen. Het inschrijfformulier voor de optocht alsmede het optochtreglement is te vinden op www.gaarekiekere.nl. Aanmelden voor de optocht kan t/m vrijdag 2 februari bij Mark Rouwette (Prinses Ireneweg 32), Stefano Diana (Dr. Poelsstraat 10) of Mark Meijs (Dr. Schepelstraat 20) i Gullepe.

- Advertentie -
Vorig artikelWoningrevolutie in Sibbe/IJzeren: Een verrassende toekomst in het vooruitzicht
Volgend artikelVoetbalclub Rood Groen LVC’01, ING en maatschappelijke partners slaan handen ineen 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in