Na vijf mooie jaren zit het erop: voetbalvereniging RKMVC Mechelen en hoofdtrainer Richard gaan na dit seizoen uit elkaar.

Dat hebben club en trainer in onderling overleg besloten: “RKMVC en Richard Bessems blikken terug op een mooie en lange samenwerking. In het eerste seizoen werd de nacompetitie voor promotie bereikt, maar de beruchte penaltyserie verliep niet zoals gehoopt. Het tweede seizoen werd deze promotie wél bereikt in het jubileumjaar”, schrijft de club.

Na een door corona geplaagd competitiejaar wist het eerste elftal zich vorig seizoen te handhaven in de vierde klasse. Momenteel staat RKMVC voorlaatste met vier punten uit tien duels. Bessems: “Dankbaar en trots dat ik vijf jaar bij de club RKMVC, waar ik zelf groot geworden ben, op een geweldige manier heb mogen werken met een fijne spelersgroep en technische staf. Ik koester dan ook de mooie momenten, maar na lang wikken en wegen ben ik tot de conclusie gekomen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast hoop ik op een waardig en succesvolle afsluiting van dit seizoen.” RKMVC heeft daarmee direct te vacature tot hoofdtrainer beschikbaar gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikel161 Liedjes nemen deel aan LVK 2023
Volgend artikelHeemkundevereniging Galopia zoekt anekdotes over priesters in Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in