De tijd van samen dingen doen en elkaar ontmoeten is eindelijk weer aangebroken. Om dat te stimuleren gaat seniorenorganisatie KBO-PCOB op inspiratietour door Nederland. KBO-PCOB gaat langs elf locaties en organiseert daar ontmoetingsdagen, waarbij inspireren, informeren en activeren centraal staan. Zowel leden als niet-leden van KBO-PCOB zijn welkom.

Op 2 december 2021 vindt dit evenement in Limburg plaats, om 10:00 uur in Domani (Dominicanenplein 15, Venlo). Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

09:30 uur                         Inloop

10:00 uur – 10:30 uur        Spreker Jaap Jongbloed

10:45 uur – 11:15 uur        Spreker Hans Straatman

11:30 uur – 12:00 uur        Video-lezing

12:00 uur – 13:00 uur        Mogelijkheid tot bezoeken beurs

Tijdens deze dag krijgt u inspiratie rond de thema’s zingeving, beweging, omzien naar elkaar en digitalisering én heeft u de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten. Ook kunt informatie krijgen van de KBO-PCOB afdelingen bij u in de buurt en presenteren welzijnsorganisaties zich. Kortom, het wordt een geweldige dag. De tour is bedoeld voor deelnemers van 50 jaar en ouder, zowel leden als niet-leden. Neem daarom vooral ook een vriend of familielid mee! Deelnemen is gratis, koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de tour kijkt u op www.kbo-pcob.nl/tour. Hier vindt u tevens vragen en antwoorden op veelgestelde vragen, zoals over de Coronacheck of hoe u zich kunt aanmelden. U kunt zich ook telefonisch aanmelden. Bel met de KBO-PCOB Servicetelefoon: 030 – 3400 655. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelKerkelijk Zangkoor St Cecilia Eys weer terug naar het “oude normaal”
Volgend artikelZaterdag 30 oktober opening sportcontrainer in Margraten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in