In de week van 25 juli vindt de eerste editie plaats van de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg. Onder leiding van dirigent Wim Vluggen studeren 26 vrouwen uit Nederland en België een week lang aan een gevarieerd muzikaal programma dat op zondag 31 juli om 16.00 uur wordt uitgevoerd in de H. Agathakerk te Eys. Zangvakanties Zuid-Limburg is een initiatief van dirigent Wim Vluggen en Danielle Posthumus. In de rust van de lock-down kwamen zij op het idee om luxe zang- en wandelvakanties te organiseren in het Limburgse Heuvelland.

Op Eyserhof

Maar liefst 26 dames uit Nederland en België met ruime koorervaring nemen deel aan de zangweek die op 25 juli van start gaat in de Eyserhof. Onder leiding van de in Eys woonachtige dirigent Wim Vluggen studeren de deelnemers een week lang intensief aan een inspirerend muzikaal programma met koormuziek uit de 17e – 21e eeuw. Variërend van bewerkingen van volksmuziek tot prachtige koorwerken voor vrouwenkoor van Gustav Holst en de hedendaagse componisten Bjørn Kruse en Ola Gjeilo.

Dit programma wordt op zondag 31 juli om 16.00 uur uitgevoerd in de H. Agatha Kerk te Eys. Entree is op basis van vrije gave. Kijk voor meer informatie op zangvakantieszuidlimburg.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelKringbedevaart naar Kevelaer
Volgend artikel25e editie Korenwolftocht op 24 juli in Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in