Mheer – Op zondag 12 januari weer een hoogstaand nieuwjaarsconcert gehouden. Het zoveelste in een rijke traditie. Het slagwerkensemble van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia o.l.v. instructeur Patrick de Bie, ondersteund door een aantal orkestmuzikanten, zorgt voor de opening en begeleidt onder meer zangeres Ysabeau Cratsborn.

Ysabeau Cratsborn

Deze laatste, afkomstig uit Mechelen is 15 jaar jong. Zij houdt van gitaarspelen, zingen en dansen. Zij treedt ook op in familieverband met haar zus en haar moeder. Daarna is het de beurt aan het harmonieorkest. Onder de leiding van dirigent Bart Deckers brengt dit onder het thema ‘Limburg’ een zeer gevarieerd programma met evergreens en o.a. werken van Rowen Hèze. Natuurlijk horen hier ook solisten bij, die het Limburggevoel op de toehoorders gaan overbrengen. Zo kunt U luisteren naar Christian Martens, Rob Reyners en Rob Mennen.

Christian Martens

Christian Martens begon 17 jaar geleden met klassiek piano en saxofoon. In 2008 en 2010 nam hij deel aan het Prinses Christina Concours en behaalde in 2008 de aanmoedigingsprijs. Hij studeert aan het Conservatorium te Amsterdam afdeling lichte muziek met als hoofdvak saxofoon. Hij speelt in diverse bands en timmert sinds kort aan de weg met zijn eigen projectmatige band “The music mates”.

Rob Reyners

Rob Reyners uit Roermond studeerde jazz zang en voor docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een duizendpoot: zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en les geven. Inmiddels heeft hij 2 cd’s gemaakt. Voor zijn 2e cd ‘The Winner’ won hij een speciale prijs, en in 2016 verwierf hij de Sweet Sorrow Award. Met Bart Segers werd hij gevraagd voor de grote productie opera bouffe Schinderhannes, en in 2017 en 2018 organiseerden ze de succesvolle ‘Rob Reyners and Friends’. Waarna in 2018 en in 2019 de druk bezochte theatertournee ‘Kent U Deze Nog?’ volgde.

Rob Mennen

De 3e solist Rob Mennen is een veelgevraagd pianist/begeleider. Na zijn klassieke studie aan het Maastrichts conservatorium, cum laude afgesloten, speelde hij 15 jaar in coverbands en maakte zich de lichte muziek eigen. De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in het theater met tournees in binnen- en buitenland met o.a. Mirusia, Maurice Hermans en Jack Vinders. Daarnaast werkt hij met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Esmee Dekker, Martin Hurkens en Dyanne Sleijpen. Zij allen zorgen voor een geweldig muzikaal begin van het jaar 2020. Natuurlijk is er ook nog ruimte voor een aantal verrassingen. Dit nieuwjaarsconcert in Mheer op 12 januari begint om 14.30 uur. De zaal gaat open om 14.00 uur.

De entreeprijs is inclusief een wafel en een glas champagne. Kaarten zijn o.a. te bestellen bij de leden van de harmonie en via www.harmoniemheer.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwjaarswandeling IVN Eys
Volgend artikel“Muziek zit in mijn genen: ik heb het met de paplepel ingegoten gekregen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in