Staatsbosbeheer kondigt deze zomer geplande werkzaamheden aan in de regio rondom Wolfhaag, Holset, en Raren, nabij het Vijlenerbos, met als doel de kwaliteit van de natuur te verbeteren. Om omwonenden en belanghebbenden goed te informeren over deze voorgenomen activiteiten, organiseert Staatsbosbeheer een informatiebijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst zal Staatsbosbeheer uitgebreid ingaan op de aard van de werkzaamheden, de redenen hierachter, het tijdsbestek, en de mogelijke impact op belanghebbenden. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen er tijdelijke overlast en beperkingen zijn, zoals wegafsluitingen en aanwezigheid van vrachtwagens, trekkers, of machines. Staatsbosbeheer streeft ernaar deze overlast tot een minimum te beperken.

Geïnteresseerden die de informatiebijeenkomst willen bijwonen, dienen zich vooraf aan te melden via limburg@staatsbosbeheer.nl, gezien het beperkte aantal beschikbare plekken. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 februari in Brasserie Lodge, Epenerbaan 1, 6291 NN Vaals, van 19.00 uur tot 20.30 uur. Belanghebbenden die al een keukentafelgesprek hebben gevoerd over deze werkzaamheden, worden vriendelijk verzocht anderen voorrang te geven bij het bijwonen van deze informatieavond.

- Advertentie -
Vorig artikelIn gemeenschapshuis ‘t Wouves: Ransdaals Amateur Toneel speelt 5 keer klucht ‘Vinstergesjravel’
Volgend artikelVan 8 t/m 10 maart in Oos Heim: Jaarlijkse Foto Expositie Fotogroep Dracula

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in