De zomervakantie is nu nog ver weg maar de leiding van KVW Margraten is al zeer enthousiast bezig met de voorbereidingen om het jaarlijkse Kindervakantiewerk te organiseren. Deze speelweek wil uw kind niet missen in de zomervakantie!

In deze speelweek zal uw kind o.a. worden uitgedaagd en gestimuleerd tot het bouwen van hutten, het lopen van speurtochten en samen als een groep opdrachten voltooien. Uw kind kan samen met al zijn/haar beste vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke week beleven! Hier kunnen alle kinderen aan deelnemen die in groep 3 tot en met 8 van de basisschool zitten. Dit hoeft niet de basisschool van Margraten te zijn.

Jaarthema

Inmiddels is het thema van dit jaar bekendgemaakt. De week zal omhuld zijn met het thema: ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’. Met dit thema kan uw kind zich helemaal inleven in dit leuke en spannende Disney verhaal. Samen duiken we in het leven van Quasimodo, Esmeralda en Phoebus en zullen we hen helpen om hun obstakels te overwinnen! Tijdens KVW zullen dan ook veel van de personages van de film voorbijkomen!

KVW 2024 vindt plaats van 25 tot en met 31 juli 2024. De inschrijvingen staan open, dus schrijf je snel in! Dat kan via kvwmargraten.nl/inschrijven. Houd onze Facebook, Instagram en TikTok in de gaten voor leuke updates.

- Advertentie -
Vorig artikelVeel interesse voor nieuwbouwplannen en herinrichting omgeving SKC
Volgend artikelIk heb mij kostelijk vermaakt deze dagen! – Daan Plum aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in