Het politiebureau aan de Randweg in Vaals is vanaf 1 december voor publiek gesloten. Vanaf dat moment is er een politiepost ingericht en operationeel in het gemeentehuis in Vaals. Dit is een tijdelijke locatie tot er geschikte vervanging in Vaals is gevonden van het bureau aan de Randweg.

De huur van het (verkochte) politiebureau aan de Randweg stopt op 31 december van dit jaar. Ondanks pogingen van de politie en de gemeente is er nog geen geschikte locatie gevonden voor het politiebureau in de gemeente Vaals. Tot die tijd zijn er voor de publieksfunctie ruimtes beschikbaar in het gemeentehuis aan het Von Clermontplein 15.

De openingstijden van de politiepost in het gemeentehuis zijn dinsdag van 09.00 – 14.00 uur en donderdag van 13.00 – 17.00 uur. Langskomen kan alleen op afspraak via telefoonnummer 0900 – 8844.

De overige politietaken worden van 1 december vanaf de gemeentewerf aan de Selzerbeeklaan 9 uitgevoerd. Op het terrein worden hiervoor acht tijdelijke kantoorunits geplaatst en in gebruik genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelLezing Jacquo Silvertand over oorlogsfabrieken in de Zuid-Limburgse groeven
Volgend artikelGren­ze­loos aan de slag met Eu­re­gi­o­naal On­der­wijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in