Zaterdag 11 september zal de Toerversie Amstel Gold Race verreden worden. Na het annuleren in 2020 en het verplaatsen van april 2021 naar september 2021 heeft de organisatie voor de organisatie voor zaterdag 11 september groen licht ontvangen. Uiteraard moet de organisatie voldoen aan de diverse geldende maatregelen tegen COVID-19. Hierover is continu overleg met de overheden.

De Toerversie Amstel Gold Race start zaterdag 11 september vanaf 6.00 uur vanuit Valkenburg. De 6 routes liggen verspreid over heel Zuid-Limburg, waaronder ook in de gemeente Eijsden-Margraten. De finishlijn is weer getrokken in Valkenburg. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 19.00 uur finishen. Meer informatie over de routes leest u op u www.amstel.nl/amstelgoldrace

De inzet van 200 verkeersregelaars en de samenwerking met politie en handhaving moeten zorgen voor een goed verloop van deze Toerversie. De organisatie van de Toerversie Amstel Gold Race realiseert zich dat niet alle overlast door medewerkers weggenomen kan worden. Zij hopen daarom ook op uw begrip zaterdag 11 september.

- Advertentie -
Vorig artikel“Peperoni pizza” – Bo Sturmans aan het woord
Volgend artikelVerzet tegen afsluiting hoofdverbindingsweg naar Gulpen neemt toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in