Vrijdag 8 december stonden de dansers van Danceteam 2Bme en Stichting Dans & Beweeg Vijlen in de spotlights. Gekleed in de nieuwste kostuums met veel glitter en glamour straalden ze van oor tot oor. De zaal van Bergzicht was tot de nok toe gevuld. Het enthousiaste publiek werd door de presentatoren Dennis Wolf en Bram Brekelmans op een voortreffelijke manier geëntertaind. Alle solo-, duo-, trio- en groepsdansen werden met luid applaus beloond.  

Terugblik 

Trainster Jill Gulpen blikt samen met haar trainersteam en alle dansers terug op een geweldig geslaagde avond. “Wil jij graag lid worden van het danceteam? Vraag dan een gratis proefles aan via danceteam2bme@gmail.com of stuur een appje naar tel. 06-21292974.  

Na carnaval wordt gestart met de nieuwe choreografieën (choreo’s). Minimum leeftijd vanaf geboortejaar 2020, maar natuurlijk zijn ook de tieners/twintigers van harte welkom. Er wordt 1x per week getraind voor optredens, geen toernooideelname.  Natuurlijk is het ook al mogelijk om data voor optredens aan te vragen. Niet alleen voor kinderzittingen maar ook voor volwassenen zittingen worden er unieke performances geboden.  

Kerstshows met Jack Vinders in Theater Kerkrade 

Op woensdag 20 t/m zaterdag 23 december 2023 staan de 2 showgroepen in de spotlights in het Theater van Kerkrade tijdens de Kerstshows van Jack Vinders. Het was een prachtig kerstcadeautje dat de jongste groep met hun Apres Ski dans, na het theateroptreden van 4 december, gevraagd werd om ook in de Kerstshows op te treden. Tijd noch moeite, noch kosten zijn gespaard gebleven. Het is hartverwarmend dat alles nu zijn vruchten begint af te werpen!” 

- Advertentie -
Vorig artikelEieren voor woningen: Gulpen-Wittem’s innovatieve zet in Reijmerstok
Volgend artikelJonge man uit Maastricht omgekomen bij nachtelijk ongeval op A2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in