Nog maar enkele dagen te gaan en dan valt voor de vijfde keer de envelop van de Goede Doelen Week bij de inwoners van Margraten, Termaar, Groot- en Klein Welsden op de mat.

Hier volgt nog even een uitleg over wanneer en hoe een Goede Doelen Week georganiseerd wordt. Een 80-tal collectanten zullen op 5/6 of 7 april een envelop in de brievenbus deponeren. In die envelop zit een brief met tekst en uitleg over de GDW. Op de achterkant staat een afvinklijst van de 11 goede doelen die deelnemen. Neem de tijd om na te denken welke goede doelen een donatie krijgen (hopelijk allemaal…) en hoeveel. Stop deze brief plus uw donatie in de aangereikte envelop!

Ophaalronde

Zo rond 11/12 en 13 april wordt deze envelop weer bij u opgehaald. De collectant heeft een verzegelde emmer bij zich, met ons logo erop. U kunt de envelop zelf in de emmer deponeren. De collectant is herkenbaar, natuurlijk aan zijn of haar emmer met logo. Bovendien draagt hij / zij een badge met logo en naam! Ook bestaat er de mogelijkheid om de donatie over te maken op bankrekeningnummer NL53RABO0349870535 of gebruik te maken van de QR code die zowel in de brief staat als op de collecte emmer.

Elke collectant loopt gemiddeld tussen de 25/40 huisnummers om te collecteren. Dit willen wij graag zo houden, maar helaas hebben we afvallers en wordt de route voor sommige collectanten (in overleg) iets meer. Daarom een oproep voor nieuwe collectanten voor de GDW van 2025! Voor het rondbrengen zijn jullie een half uurtje kwijt, voor het ophalen iets meer. Daarbij vragen wij ook bij niet thuis nog een tweede keer langs te gaan. Welkom bij ons collectantenteam. Bij interesse graag contact opnemen met mevrouw Monique Lemmens (via tel. 06-83241282). Voor meer informatie kunnen jullie terecht op onze website www.gdwmargraten.nl en bij vragen: mail naar margratengdw@gmail.com.

De opbrengst van deze GDW draagt bij aan een stukje toekomst van ons allemaal. Immers alle goede doelen kunnen pas goed werk verrichten indien er genoeg geld voorhanden is om allerlei onderzoeken te doen. Samen staan we sterk!

- Advertentie -
Vorig artikelElke 3e maandag van de maaand: Gespreksgroep in De Hoeskamer van Gulpen
Volgend artikelKoningsspelen 2024: een uitnodiging voor alle jongeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in