Wie verdient een lintje? Draag iemand voor!

Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Ook in Gulpen-Wittem zijn er veel inwoners vrijwillig actief. Denk bijvoorbeeld aan inwoners die zich vrijwillig inzetten voor een vereniging of stichting, op het gebied van sport, kunst, cultuur, de kerk, pleegzorg, etc. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Deze personen zouden best eens in het zonnetje mogen worden gezet! Dat geldt ook voor mensen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd bijvoorbeeld in de sport, de wetenschap of op zijn of haar werk.

Kent u zo iemand en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient? De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het ontvangen van een onderscheiding of lintje. Iedereen mag een lintje aanvragen voor een ander. Als u vermoedt dat iemand in aanmerking komt, dan nodigen wij u van harte uit om degene die zich verdienstelijk inzet voor de samenleving van Gulpen-Wittem voor te dragen.

Vraag een lintje aan voor iemand

Wilt u iemand voordragen voor een de Lintjesregen van 2021? Doe dit dan vóór 1 juli 2020. U gebruikt hiervoor het formulier ‘Koninklijke Onderscheiding’ op de website van de gemeente Gulpen-Wittem. 

Uitreiking

Vanwege de coronacrisis was de Lintjesregen 2020 anders dan anders, maar daardoor niet minder bijzonder. Burgemeester Nicole Ramaekers maakte in haar vertrouwde oranje bolide samen met haar man Paul Ramaekers een rondje langs alle gedecoreerden. Zij bracht hen op gepaste afstand, maar wel persoonlijk, het feestelijke nieuws. De formele uitreiking vindt op een later moment dit jaar plaats. De gedecoreerden ontvangen dan ook de officiële versierselen.

- Advertentie -
Vorig artikelAlex Veldhuis uit Gulpen over zijn eindexamenperiode
Volgend artikelVoorkom overlast – zet uw afval niet te vroeg buiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in