Stelt u zich eens voor dat er binnenkort in uw buurt deelvervoermogelijkheden beschikbaar zijn. Wat als u eenvoudig een deelauto, deelfiets, deelscooter, of zelfs een bakfiets zou kunnen gebruiken zonder er een te hoeven bezitten? Dit idee kan binnenkort werkelijkheid worden in Zuid-Limburg.

Deelvervoer biedt de gelegenheid om mobiliteit op een geheel nieuwe manier te benaderen. U kunt snel en gemakkelijk een deelfiets of deelscooter nemen vanaf het treinstation of voor uw boodschappen. Het maakt verplaatsingen naar andere steden in Zuid-Limburg, het stadscentrum, of waar u maar wilt, eenvoudiger en duurzamer. Voor langere afstanden of het vervoeren van grotere voorwerpen staat de deelauto tot uw beschikking. Bovendien biedt de bakfiets een milieuvriendelijke optie voor een dagje uit met (klein)kinderen.

De voordelen van deelvervoer zijn legio, vooral in situaties waarin u tijdelijk geen toegang heeft tot uw eigen fiets of auto. Bovendien draagt deelvervoer bij aan het verminderen van de drukte op de weg en draagt het bij aan een schonere, duurzamere toekomst.

De Heuvellandgemeenten zijn zeer geïnteresseerd in uw mening over de invoering van deelvervoer in Zuid-Limburg. Door deel te nemen aan de enquête, helpt u hen de volgende zaken te begrijpen:

  • Waar er in Zuid-Limburg interesse is voor deelvervoer.
  • Welke doelgroepen meer of minder geïnteresseerd zijn in deelvervoer.
  • Welke locaties de meest geschikte zijn voor de implementatie van deelvervoer.

Het invullen van de enquête kost slechts tien minuten van uw tijd. Wie weet maakt u binnenkort gebruik van handige deelvervoermiddelen en draagt u bij aan een duurzamere mobiliteit in Zuid-Limburg.

Uw mening telt! Vul de enquête in via de volgende link.

- Advertentie -
Vorig artikelSt. Maartensoptocht 2023 Vijlen op zondag 12 november
Volgend artikelIVN-cursus ‘Eys door vlinderogen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in