De afdeling Eys van ZijActief heeft de meimaand afgesloten met een gezellige high tea, met door een groepje vrijwillige leden zelf gemaakte hapjes. De maanden juni, juli en augustus gelden als zomerstop.

Uitstapje naar Museum ‘De Schat van Simpelveld’

Wel wordt er een uitstapje buitenshuis georganiseerd, een bezoek aan het Museum “de Schat van Simpelveld” op woensdag 17 juli 2024 om 13.30 uur. Wij gaan dan het museum bezoeken en we sluiten de middag af met koffie/thee en een stuk vlaai, dit laatste op eigen kosten. De entree bedraagt € 9,00 per persoon en kan bij aankomst bij het museum aan de kassa betaald worden. Niet-leden zijn ook van harte welkom. U kunt zich tot 1 juli 2024 aanmelden bij mevrouw Sylvia Bloemsma via sjwbloemsma@gmail.com of telefonisch via 06-23896527 of bij mevrouw Marjo Bisschops via marjobisschops@gmail.com of telefonisch via 06-10240799. Voor de dames en heren die naar Simpelveld willen lopen: het vertrek daarvoor is om 12.30 uur op het kermisterrein. De dames en heren die niet mee wandelen zien we graag in Simpelveld bij het museum.

Quizavond

Na 3 maanden rust gaan we ons hoofd breken op de quizavond, die op 12 september plaatsvindt. Nadere info daarover volgt te zijner tijd.

- Advertentie -
Vorig artikelOp het thema ‘Welkom in Limburg!’: Op zondag 30 juni 2024 groot Zomerconcert harmonie Excelsior Nijswiller
Volgend artikelMaastricht wil Mosasaurus terughalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in